CRYSTEEL, ahol a minőség a divattal párosul .

Röviden a CRYSTEEL divatékszerekről:

Győrben 1997-től  kezdtünk családi vállalkozásként, kristály alapú divatékszer gyártásával, forgalmazásával foglalkozni . Telephelyünkön kizárólag kereskedőket szolgálunk ki . Mintaboltunk Győrben a Zrínyi utca 37/3  szám alatt.

A kiváló minőség érdekében a kristály alapanyagot (strasszok , medálok , csiszolt gyöngyök ) az osztrák SWAROVSKI cégtől, közvetlenül importáljuk.

A felhasznált fém-alkatrészek kizárólag nemesacél alappal készülnek, ami biztosítja az allergiamentességet és a tartósságot. A fém-alkatrészeket lézerhegesztővel és ponthegesztővel állítjuk össze . A tükrös, csillogó felületet speciális koptató - fényesítő eljárással érjük el .

A fémalap választék több, mint 2000 típust tartalmaz, amelyet folyamatosan bővítünk. Késztermékünk a rendelkezésünkre álló kő-színválasztékkal akár több 10000 lehet.

Kereskedők számára készült egy aktív online katalógus, ahol a kiválasztott terméket egyénileg színezheti ki a rendelkezésre álló kő -színválasztékkal.

A nevünket (Közösségi védjegy : No 013840822 ) és a gyártási eljárást (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala nyilvántartási szám :005304) levédtük 

 

(jobbról balra Michael Renzler, Zoltan Mednyanszky, Julie Jonasch, Adam Mednyanszky/Swarovski Elements Show 2008 July)

Kézzel készített ékszerek

A jó minőségű alapanyagokból a termékek összeállítását kézzel végezzük.

                                                     

Bizonyos termékeket mozgáskorlátozott kollégák készítik

 A Győri Barokk Esküvőt az ékszereinkkel 2012 óta támogatjuk

(balról Mednyánszky Zoltán,  Véghelyi Annamária, Véghelyi Tamás, Mednyánszky Kitti, Mednyánszky Ádám /2013  augusztus)